arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Eramaja ja selle mugavused Tallinna südalinnas? See on võimalik!

Istudes Tallinna kesklinna “meeliülendavas” ummikus võivad pähe tulla igasugused huvitavad mõtted… Minul, kui kinnisvaraga juba paarkümmend aastat tegelenud inimesel, liiguvad mõtted ikka ja jälle kinnisvarateemadele. Igapäevaselt töölt kodu suunas linnast välja sõites ja ummikus tiksudes hakkan paratamatult ette kujutama, kui mugav oleks liiklusele kuluvat aega kokku hoida, kui kodu oleks töökohale lähemal. Jah, Tallinna kesklinnas on tiheasustus ja kortermajad ning paljud inimesed, kes elavad äärelinnades ja linnapiirist kaugemal, eelistavad eramaja vaiksemas piirkonnas – vähem müra, privaatsus, oma aed, kus varbad murusse pista või õues grillida. Aga kujuta ette, et see oleks võimalik ka Tallinna südalinnas.

Nii uskumatu, kui see ka tundub, on see reaalne! Tegelen parasjagu Tallinna südalinna rekonstrueeritava Thamme Villa korterite müügiga, aga selle arenduse juurde kuulub ka stiilne paekivist eraldi hoovimaja, kuhu on hetkel planeeritud kaks kolmetoalist korterit. Üks esimesele ja teine teisele korrusele. Kuklas hakkas liikuma mõte, et mis oleks, kui arendaja ehitaks sellest hoonest hoopis kahekorruselise eramaja. See oleks ühele perele suurepärane võimalus nautida eramaja mugavusi Tallinna südames.

Ruumi on seal kahel korrusel kokku ca 120 ruutmeetrit ja see annab lahedalt kompaktse maja mõõdu välja. Sealsamas on ka kinnine hooviala, kuhu plaanitud kena haljastus, kus nautida suviseid aiamõnusid – saab teha grilli või lapsed õue mängima saata. Vaadates piirkonna mürakaarti näen, et tänu asetusele suuremate majade varjus, on ka müratase madal. Antud hooviala ei kuuluks küll ainuisikuliselt loodava eramaja omanikule, kuid sellel on ka omad plussid – hooviala korrashoiu eest kannaks hoolt korteriühistu ja majaomanikule jääks eramaja hüved koos korterielu mugavustega. 

Illustreerimaks eelkirjeldatud ideed ja planeeringumuudatust, tegime koostöös arendajaga Thamme Villa hoovimaja kahele kolmetoalisele korterile alternatiiviks võimaliku eramaja projekti.

Oleme kindlad, et see võib paljudele olla ideaalne lahendus ja ainulaadne võimalus soetada eramaja Tallinna südalinnas. Kui Sulle tundub, et see võiks olla just Sinu uus kodu, oleme kindlasti valmis kaaluma huvilise enda nägemust ruumide paigutusest, mis sobiks just Sinu pere soovidega. 

Paekivist hoovimaja siseviimistlus on plaanitud samas stiilis nagu Thamme Villa puidust ajastruul majal, tulemuseks on n-ö Kalamaja stiilis eramaja Tallinna südalinnas, Mardi 3 aadressil. Kasutataks muinsuskaitse all olevale hoonele väärilist disaini, kus esindatud kalasaba parkett, laekarniisid, lubikrohv, lambriid jms nagu Thamme Villa peamaja korteritest.

Kogu projekti juures on suureks plussiks ka maja kujunev hinnatase – Thamme Villa hoovis asuv maja ei oleks kallim kui nii mõnegi uusarenduse sama suur korter. Huvi korral võta ühendust ühendust ja räägime projektist lähemalt.