arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uued ridakorterid Südanõmmel

sudanommeDomus Kinnisvara alustas uute elamispindade müüki Nõmme roheluses.

Arhitektid Indrek Saarepera ja Jaak Huimerind on projekteerinud eramajade piirkonda kaunilt harmoneeruva ridamaja-stiilis korterelamu. Erinevate ruumilahendustega nii ühe- kui ka kahetasapinnalised korterid on avarad ning päikeseküllased. Majas on 16 läbi maja planeeringuga 3-4-toalist kodu suurustega vahemikus 66-116 m2.
Aiaga piiratud, 4731m2-l kinnistul on Igavere Puukooli poolt kaunilt haljastatud hooviala.

Südanõmme uusarendus on hea võimalus soetada omale eramaja ja ridaelamu kombineeritud võimalustega uus kodu. Sihi, Valdeku, Ravila ja Seene tänava vahel paiknevast Südanõmmest on Nõmme keskusesse 6 minuti jalutuskäigu tee. Kõrged Nõmme männid varjavad keskuse melu ja sagina ning pakuvad privaatset ja turvalist keskkonda.

Antud piirkond on läbi aegade olnud Nõmme südameks. Siin on asunud kirik, linnavalitsus, muuseum, politseijaoskond, kontorid, turg, kinod, pangad, koolid, polikliinik, kauplused, postkontorid, Nõmmele suurlinna mõõtu andvad Kahro majad ning praegune kaasaegne Nõmme Maja. Tänasel päeval on see ideaalne kodukoht, kus tänu hästi läbimõeldud planeeringule saab nautida nii hommiku- kui õhtupäikest, suurel terrassil mõnusalt sõprade või perega aega veeta ning lähedal asuvatel terviseradadel jalutada.
Täpsema info saamiseks tutvu kodulehega www.sudanomme.ee.