arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Ülemiste keskuse lähedale kerkib uus elamurajoon

Domus Kinnisvara alustab Vana-Tartu maantee äärde rajatavate loft-stiilis ridaelamute müüki. Südalinnast kõigest 2 muusikapala kaugusele, Ülemiste keskusest mööda ja järvest vaid 150 m eemale luuakse uus elamurajoon Ülemiste Kodu.

Hoonete arhitektuur ja põhjamaisesse kliimasse loodud funktsionaalne ja energiatõhus kivimaja kontseptsioon töötati välja Jämera ja Domus Kinnisvara koostöös ning põhineb Aeroci tehnilistel lahendustel. Jämera on Soome vanim ja enim müüdud kivimajade kaubamärk alates aastast 1974, mille omanikuks on Põhja-Euroopa kvaliteetseimate poorbetoontoodete valmistaja ja müüja Aeroc International. Ridaelamute sisekujunduse on loonud tunnustatud Cocomari sisearhitekt Mari-Liis Raudjärv ning elamurajooni maastikukujunduse on teinud Eesti parimaid aja- ja maastikukujundusega tegelev Kivisilla OÜ legendaarse Ülle Grišakoviga eesotsas.

Ülemiste Kodu iseloomustab selgelt eristuv põhjamaine arhitektuur, läbimõeldud ja funktsionaalne planeering ning suurepärane asukoht Tallinna linna piiril. 2017. aastal valmib 12 ridaelamuboksi, mida ümbritseb kergliiklustee ja rajatavad ühepereelamud. Majade paiknevus loob turvalise keskkonna ja privaatse kodu, kuna ridaelamuboksidel puuduvad ühised seinad. Liigendatud projekti tõttu saavad ostjad endale sisuliselt ühepereelamu privaatsuse ridamaja hinnatasemel.

Ülemiste Kodu on terviklik keskkond oma roheluse, värvide, maastikuarhitektuuri ning privaatse tagahooviga. Maja ees on valgustatud kergliiklustee ning vaid hetke kaugusel jääb lasteaed, piirkonna kool ning väga head võimalused sportimiseks. See on koht, kus kasvavad õnnelikud lapsed!

Registreerimine on alanud: www.ulemistekodu.ee

 UlemisteKodu_2-rida_varviline_300ppi