arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uusi kortereid Nõmmel ostetakse kui sooje saiu

1 Sihi Voolu nurk minNapilt poolteist kuud on möödunud, kui alustasime Domuses uute eriliste korterite pakkumist Nõmmel Kivimäel ja mitmed korterid on endale uued õnnelikud omanikud juba leidnud. Sihi 122 aadressil rekonstrueerime vana ja väärika oma loo ja erilise hõnguga maja. Sellest omaaegsete kultuuritegelaste kohtumispaigast on saamas eriline kõrgete lagede ja suurte akendega kodu tänapäeva nõudlikule kliendile. Tänu kvaliteetsele ehitusele ja kaasaegsetele tehnoloogilistele lahendustele on see kortermaja võrreldav uusehitisega, ometi pole tegemist ei sisult ega vormilt järjekordse ühetaolise arendusprojektiga.

Ainuüksi Kivimäe piirkond loob eeldused põneva ja erilise maja ehitamiseks – vaikne tänav, värske männimetsaõhk ja ainulaadne arhitektuur. Kivimäe Kodu maja on arhitekt Peeter Tarvase poolt loodud konkreetsete ja rõhutatud horisontaalsete joontega suursugune paekiviehitis. Maja väärikas välisilme kandub ka korteritesse sisse, kuhu ostja saab soovi korral naturaalsest puidust kalasabaparketi või eksponeeritud paekiviseinad.

sihi 122_11-Scene 6 _ metsiga

Veel on pakkumisel üks kahetoaline ja üks kolmetoaline korter maja teisel korrusel, samuti mõned avara planeeringuga kolme- ja neljatoalised korterid maja kõrgel esimesel ja katusekorrusel. Majas on ka kaks erilist suuremat korterit, milles on tänu avaratele tubadele ja läbi kahe korruse planeeringule ühendatud nii korteri kui eramaja plussid.

Sihi 122 maja ehitab Eesti kvaliteetseimat ehitusteenust pakkuv YIT Ehitus, korterid on sissekolimiseks valmis tuleval kevadel.

Lisainfo projekti kohta asub siin: Kivimäe Kodu veebileht

880A2708