arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

K6 Residents- Kolm maja Kunderi tänaval!

Maru Ehitus AS on käivitanud Kesklinna ja Kadrioru kohtumispaigas, Torupilli asumis, aadressiga Kunderi põik 6 korterelamute arendusprojekti.

Suletud territoorium hõlmab 4751 m2 suurust kinnistut, kuhu püstitatakse kaks 5- kordset ja üks 6-kordne kortermaja. Hubasust loob kauni haljastusega sisehoov koos laste mänguväljaku ja parkimisalaga. Kortereid majades kokku 42 ja 0 korrus on planeeritud maa-aluse autoparkla ja panipaikade tarvis, mis ühendab kolme kortermaja.

Parkimiskohad kinnistul jagatakse kasutuskorra alusel, panipaigad ja garaaziboksid on eraldi kinnisasjad.

Kunderi põik 6/1 ja 6/2 on 10 korteriga ühe trepikojaga viiekordsed elamud, kus igal korrusel vaid kaks 3-4 toalist eklusiivset perekorterit. Siselahendused on mugavad ja praktilised, planeering läbi maja, vaated avanevad kolme ilmakaarde. Lisaväärtuseks on igal korteril rõdu või terrass.

Kunderi põik 6/3 on projekteeritud 22 korteri, kahe trepikojaga 6-kordse kortermajana, kus valdavalt 3-4 toalised perekorterid ja viimasel, kuuendal korrusel laiuvad imepärase vaate ja suurte terrassidega kaks 6-toalist elamispinda.

Majad on varustatud liftidega.

A-energiaklassi kortermajades on mõeldud eelkõige mugavusele ja korterite ülalpidamise ökonoomsusele. Ehituses kasutatakse „rohelist“ mõtlemisviisi ja vaid kõrgtehnoloogilisi lahendusi. Radiaatoreid asendab vesipõrandaküte. Energiasäästlikkuse tagamiseks on hoonetesse kavandatud soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. Lisaenergia tootmiseks paigaldatakse hoonete katustele päikesepaneelid. Kesklinna asukohast tulenevalt pööratakse erilist tähelepanu heliisolatsiooni tagamisele, vaatamata sellele, et kompleks paikneb sisekvartalis, kus on juba oma iseloomult madalama müratasemega keskkond.

Korterelamute projekteerija Ain Koit Arhitektuuribüroo.

Siin valmivad toredad kodud peredele, kes hindavad kõrget elukvaliteeti kesklinna südames.

Eelmüük on alanud!

Küsi lisa:

Neeme Liiva, 52 72 623

neeme.liiva@domuskinnisvara.ee

 

880A4963

Liia Laid, 527 9992

liia.laid@domuskinnisvara.ee