arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uued avarad korterid Nõmmel

suvilaDomus Kinnisvara alustas uute korterite müügiga Nõmmel Suvila 6a/ Sisaski 2 kortermajas. Kauni eestiaegse arhitektuuriga majas on pakkuda seitse 2-4-toalist korterit suurusega 61,6m2-100,9m2. Maja on 2015. aastal täielikult rekonstrueeritud ja vastab B energiaklassile. Korteritesse on paigaldatud õhk-vesi põrandaküte ning soojustagastusega ventilatsioonisüsteem.
Iga korteri juurde kuulub 2 auto parkimiskohta kinnistul, kuhu pääseb läbi puldiga avatava värava.

Lisaks saab ostja 5,6m2 suuruse panipaiga, mis asub maja soklikorrusel. Kaunist maja ümbritseb kõrghaljastusega aed. Korterite siseviimistluses kasutatakse heledaid toone, põrandatele tuleb naturaalne parkett, esiku põrand ja vannituba plaaditakse. Uuel omanikul võimalus veel siseviimistluse osas kaasa rääkida. 4-toalistel korteritel on ka kamina võimalus.

Täpsema info saamiseks külasta projekti kodulehte www.suvila6a.com ja võta ühendust:

merike

Merike Heinsoo, 53 583 389

merike.heinsoo@domuskinnisvara.ee

gerli

Gerli Valgma, 5560 6495

gerli.valgma@domuskinnisvara.ee