arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Videoturundus jõuab kinnisvaraturule

Youtube1Domus Kinnisvara hakkab esimesena Eestis tootma regulaarselt videosid kinnisvara objektidest. Ettevõtte hinnangul on videoturundusest kujunenud standard, millest kinnisvaraturg ei saa mööda vaadata.

Turundajad on juba aastaid rõhutanud, et inimesed vaatavad videosid üha enam ja suurima rõõmuga sõnas Domus Kinnisvara juhatuse liige Raul Reino. “Analüütikud on toonud esile, et 9 internetikasutajat 10st vaatab videosid internetis ja video kasutamine internetiturunduse osana kuulub iga tänapäevaselt mõtleva turundaja elementaarsete tegevuste hulka,” märkis Reino. Video vaatamine on lihtsam ja mugavam, kui teksti lugemine ning kinnisvaraturule jõudva Y-generatsiooni jaoks on video väga atraktiivne info hankimise kanal. Ettevõtte hinnangul on imestamist vääriv fakt, et video tegemist on seni Eesti kinnisvaraturul äärmiselt vähe kasutatud. Domus Kinnisvara hakkab regulaarselt oma Youtube’i kanalile postitama videosid kinnisvara objektidest, kuid mitte ainult. „Youtube on tuntud oma meelelahutusliku külje poolest, mistõttu lubame endale vahetevahel ajaviitlike videode tegemist, millest ei jää puutumata ka iseenda üle naermine,“ lisas ettevõtte juhatuse liige. „Tahame näidata oma klientidele, partneritele ja sõpradele, et kinnisvaraturg ei ole ainult kuivad tootluse numbrid või hall betoon, vaid seal tegutsemine saab olla ka lõbus ja tõeliselt nauditav,“ ütles Raul Reino. Ettevõte loodab läbi videoturunduse kasvatada käivet, saada objektidele täiendavat tähelepanu, kiirendada objektide müügiperioodi ja kasvatada ettevõtte tuntust.

Domus Kinnisvara Youtube’i kanaliga saab tutvuda siin