arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara parimad tõestasid vastupidavust

DoDomus Kinnisvara meeskond (paremalt: Toomas Vaks, Lars Teas, Virgo Laansoo, Ingvar Allekand) Eidapere lähedal metsavendadele pühendatud mälestusmärgi ees enne lõpujooksu startimus Kinnisvara erakordne ettevõte ja seetõttu leiab meie tegemistest tihtipeale ka erakordseid ettevõtmisi. Möödunud nädala lõpus st 9 – 12 juuli 2014 peeti Pärnu- ja Raplamaal maha järjekordne Põrgupõhja Retk. See kolmepäevane metsavendluse mälestusele ning Eesti iseseisvuse ja sõltumatuse säilitamisele pühendatud võistlus on tõeline katsumus ka kogenud sõjaväelastele. Sel korral asus võistlustulle ka Domus Kinnisvara võistkond.

Oma vastupidavust ning muid võimeid käisid proovile panemas:
Lars Teas – Aasta maakler 2013
Toomas Vaks – Aasta hindaja 2013
Virgo Laansoo – Domuse hindamisteenuse juht Põhja regioonis
Ingvar Allekand – Domuse juhatuse liige

Võistlejaid toetas korralduslikult meie Tallinna kontori maakler Kaupo Mõttus.

Nagu oodata oli, saime kolm päeva järjest “vett ja vilet”. Lõõskava päikese all raskel maastikul rassimine oli peaaegu tappev. Motivatsiooni ülevalhoidmiseks lõbustasime end Eestimaa kõige sügavamates laantes meie teele sattunud rohkem või vähem lagunenud talude jms kinnisvara hindamisega. Kõige tähtsam aga oli, et meeskonna vaim ei murdunud ning finišijoone ületasime joostes kõik koos. Tulemuseks 22 startinud võistkonna hulgas igati tubli 13. koht.

Käesoleva jutu ilmumise ajaks on osalejate tervis juba taastunud. Võistlejate poolt on tehtud Domuse juhtidele ettepanek, et sellise vastupidavustesti võiks seada eeltingimuseks Domusesse tööle kandideerimisel, sest meie firmas on ainult erakordsed inimesed.