Pressiteade: Domus Kinnisvara alustas Tartus uute korterite müüki Pärna tn 26 korterelamusse

Domus Kinnisvara alustas Tartus Ülejõe linnaosas, aadressiga Pärna tn 26 ehitatava korterelamu müüki. Madala liiklustihedusega Pärna tänava ja Jaama tänava ristumiskohas on kerkimas uus modernne 3-korruseline korterelamu.

BBBB

Ehitatava hoone arhitektuur põhineb traditsioonilisel kõrge kivist soklikorruse ja kivitrepikojaga XX sajandi alguse puitkorterelamu arhetüübil, kaasaegsust rõhutab eelkõige diagonaalse lõikega katuseterassid. Hoone on projekteerinud arhitektuuribüroo Projekt O2.

Korterelamu arendaja on ehitusfirma Rand ja Tuulberg Gruppi kuuluv ettevõte Pärna Elamu OÜ. „Meile meeldib arhitekt Ott Ojamaa poolt Pärna tänava pärnade vahele kujundatud mõnus ja hubane lahendus. Oleme veendunud, et suudame oma enam kui 20-aastase ehituskogemusega arhitekti mõtte kvaliteetselt reaalsusse tuua“ ütleb ettevõtte juhatuse liige Mati Laurson.

Korterite müügiga tegelev Domus Kinnisvara kutseline maakler Sandra Viilu kommenteerib: „Korterelamu ehitusega on juba alustatud ning ehitustööd lõppevad käesoleva aasta detsembris. Seega, kes soovib, saab jõulud veeta juba uues hubases kodus.“

Korterelamus on müügis 3 kahetoalist ja 7 kolmetoalist isikupärast korterit, mis on suurte rõdude ja terrassidega. Kortereid iseloomustab avarus ja valgusküllasus, hinnad algavad 105 000 eurost. Iga korteri hinna sees on soklikorrusel paiknev panipaik. Soovi korral on võimalik korteri juurde osta ka soklikorrusel avatud garaažis või kinnistu hoovis paiknev parkimiskoht.
Pärna tn 26 korterelamu asub kõigest 10 minutilise jalutuskäigu kaugusel Tartu kesklinna südamest. „Kui soovitakse uut kodu kesklinna lähedale, kuid mitte keset liiklusmüra, siis on Pärna tn 26 korterelamu just see, mis võiks pakkuda huvi.“  lisas projekti müügiga tegelev Domus Kinnisvara maakler Kadri Lest.

Pärna tn 26 korterelamuga saab lähemalt tutvuda kodulehel: parna26.domuskinnisvara.ee