arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

DOMUS KINNISVARA PETERBURIS MESSIL

Möödunud nädalavahetusel toimus Peterburis taas rahvusvahelisele kinnisvarale pühendatud mess StPetersburg International Property Show. Ja nagu juba traditsiooniks on kujunenud, oli ka Domus Kinnisvara agar müügimeeskond oma boksiga kohal. Ikka selleks, et oma klientide kinnisvara idanaabritele kättesaadavamaks muuta, uute suhete loomiseks ning teistelt tegijatelt õppimiseks.Tublilt olid toimetamas meie maaklerid Veera Peterson, Diana Kurvits ja Viktoria Roosi.

Sel korral oli oma boksiga osalemas üle 100 ettevõtte ning temaatilisi seminare peeti kolmes saalis. Kuigi messikülastajatele pakuti välja ka päris eksootilisi ostusihtkohti (nt Filipiinid jms), siis põhiline kauplemine käis ikkagi Kesk-Euroopa ja Hispaania ümber. Kõige jõulisemalt olidki esindatud Bulgaaria ja Hispaania kinnisvara pakkujad, kellele järgnesid Türgi, Kreeka, Küpros, Montenegro jms. Üllatav on see, et ei olnud mitte ühtegi Läti pakkujat. Ka traditsiooniliselt populaarne sihtkoht Soome oli esindatud vaid kahe firmaga, kellest üks oli meie partner HUOM!. Eesti kinnisvara pakkus lisaks Domus Kinnisvarale ka NG Eesti (Must Luik Kadriorus jt arendusprojektid).

Üldjoontes oli seekordne StPetersburg International Property Show harjumuspärane. Reede ennelõunal alanud ning laupäeva õhtul lõppenud müügi- ja kontaktüritus oli eelkõige venelaste nn keskklassi huviorbiidis. Tavaline messikülastaja otsib võimalust piiritaguse puhkekoha soetamiseks või investeeringu tegemiseks hinnaklassis viiekümnest kuni viiesaja tuhande euroni. Seejuures teavad reaalsed huvilised juba suhteliselt täpselt, mida ja kuhu nad tahavad ning millistel tingimustel võib seda saada. On tore, et Eesti ei ole enam nn elamisloa ostmise sihtkoht, kuid Soomega võrreldavat puhkusekinnisvara meil siin sisuliselt pakkuda ei ole. Siiski on meil häid investeerimisvõimalusi.

Seekordne mess on läbi ning jätkame müügitööd hangitud kontaktidega. Samuti jätkab Domus Kinnisvara aktiivse müügitööga Peterburi suunal ka juba enne järgmist kevadist kinnisvaramessi.