arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Võida nädalavahetuseks suvituskorter Pärnus!

City24.ee ja Domus Kinnisvara kutsuvad sind ja sinu perekonda või sinu leibkonda koos sugulaste ja sõpradega ning lemmikloomadega osalema konkursil „Eesti kõige kuumem ruutmeeter“ ehk KUUM2.

Osalemiseks mõõda mõnes sobivas kohas välja ruutmeetri suurune pind ja paiguta sellele nii palju inimesi, kui tahad, mahub ja oskad. Ruutmeetri saad joonistada kriidiga asfaldile, lõigata välja paberist või kangast, mõõta nööriga murule või kleeplindiga põrandale, joonistada kepiga liivale – ühesõnaga fantaasia lendama!

Ära unusta ilmestada elu ühel ruutmeetril röstri, tolmuimeja, arvuti, toalillede jt atribuutidega, milleta elu ette ei kujuta!

Tee kõigest sellest üks kena foto ja lae see üles City24.ee Facebooki konto kampaanialeheküljel https://www.facebook.com/city24#!/events/183163828517650/

Jaga oma fotot fännidega!

See foto, mis City24 Facebooki keskkonnas 25. juuliks kõige enam meeldimisi kogub, toob foto autorile peaauhinna, milleks on Domus Kinnisvara poolt välja pandud suvituskorter Pärnus!

Suvituskorterit ja mängureegleid saad näha siit: http://www.city24.ee/kinnisvara/pc9ygr