arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara avab Viljandi esinduse

Eesti suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluv Domus Kinnisvara avab täna ametlikult oma Kesk-Eesti esinduse Viljandis, Tallinna tn 6. Esinduses hakkab esialgu töötama 3 inimest ja klientidele pakutakse kinnisvara müügikorraldust, ostuesinduse teenust, hindamisteenust, projektijuhtimist ja konsultatsioone. Esinduse juhina asub tööle pikaajalise kogemusega kinnisvaraspetsialist Mirje Kallaste, kelle sõnul on Viljandi kinnisvaraturg piisavalt aktiivne uute kinnisvarafirmade vastuvõtuks. „Domus Kinnisvara on viimastel aastatel avanud üle Eesti igal aastal ühe esinduse ja seda olukorras, kus nii majanduse kui kinnisvaraturu olukord pole olnud kõige parem“ sõnas Mirje Kallaste. Tema sõnul on Viljandis kontori avamine ettevõtte laienemise loogiliseks jätkuks, kuna võrreldes kriisiaegsete aastatega näitab kinnisvaraturg elavnemise märke ka väiksemates Eesti linnades.

Usk kinnisvaraturu olukorra paranemisse on suurenemas, tarbijad julgevad üha enam langetada investeerimisotsuseid ja vajadus professionaalse kinnisvarateenuse osas pole kuhugi kadunud. Mirje Kallaste sõnul on täheldada märke ka turuosaliste konsolideerumise osas ja võimekad spetsialistid eriti väiksemates regioonides koonduvad firmadesse, kus kinnisvara kompetents on tugev ja ettevõtte tegevus jätkusuutlik. Domus Kinnisvara Viljandi esinduses hakkavad tööle 2 spetsialisti, kellel on olemas üle 10-aastane kogemus kinnisvaraturul ja piisav pädevus kohalikust turuolukorrast. „Kogenud ja kutsetunnistusi omavate inimeste abil saame pakkuda Viljandimaal kvaliteetset teenust ning suurendada nii usaldust kõigi turuosaliste vastu kinnisvaraturul“ sõnas Mirje Kallaste.