arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Tartus Veerikul kerkib jõudsalt uus korterelamu

Tartus Veeriku tänava alguses on novembrikuust alates käinud aktiivne ehitustegevus, mille tulemusel valmib käesoleva aasta sügiseks kaasaegne korterelamu. Projekti arendaja ja peatöövõtja on Villaare OÜ ning müügikorraldusega tegeleb Domus Kinnisvara.

Märtsi viimase nädala seisuga on laotud esimese korruse kandevseinad ja paigaldatud laepaneelid; valatud on soklikorruse põrand ja seal käib vaheseinte ladumine. Villaare projektijuhi Reiko Kallioni sõnul on tööd graafikus ja ilmade soojenedes tõuseb ka töötempo, mis annab alust planeerida esimeste korterite valmimise juba septembri keskpaika.

Domuse Tartu kontori maakleritel õnnestus kohapeal väiksel ekskursioonil käia ja projektiga vahetult tutvust teha. „Tunnetame antud projekti vastu üsna tõsist huvi, kuna elamu asukoht on hea – elukeskkond on meeldiv ning läheduses on ostukeskus, avalikud teenused, töökohad näiteks haigla ja ülikooli Maarjamõisa kompleksi näol, kui tuua mõned näited. Lisaks on uusarenduste valik Tartus hetkel suhteliselt kitsas,“ sõnas projekti müüki korraldav maakler Bert Prükk. „Eelnevalt aja kokku leppides saame ostuhuvilistega koha peal käia ja hoonega nii seest kui väljast tutvust teha – nii kujuneb märksa selgem pilt kui pelgalt plaane ja pilte vaadates,“ lisas büroo juhataja Marge Tõnnis.

Valmivas korterelamus kasutatakse mitmeid kaasaegseid lahendusi. Hoonesse tuuakse optiline kaabel, mis loob võimaluse tänapäevaste side- ja multimeediateenuste kasutamiseks; igasse korterisse tuleb valveseadmete paigaldamise valmidus. Pingutusi tehakse energiasäästu saavutamiseks. „Hoone arvutuslik energiakasutuse klass on C,“ sõnas Reiko Kallion ja lisas: „kokkuhoidu aitavad saavutada põrandaküte, soojustagastiga ventilatsioonisüsteem ja energiasäästu nõuetele vastavad välispiirded.“

Müügis on nii kahe-, kolme- kui ka neljatoalised korterid. Igal korteril on rõdu ja panipaik, 7 korteriga kaasneb privaatne saunaboks soklikorrusel. Lisatasu eest on saadaval 2 küttega garaažiboksi. „Hetkel jätame 2 saunaboksi valmis ehitamata, et jätta inimestele rohkem valikuvõimalust – võib-olla eelistab keegi saunaboksi asemel endale töö- või hobiruumi,“ täpsustas Reiko Kallion.

Veeriku 6 korterelamu ja broneerimistingimuste kohta saab lisainfot Marge Tõnnise ja Bert Prükki käest ning projekti kodulehelt.