arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

SEB ja Domus Kinnisvara võimaldavad soodsalt kinnisvara osta

Veebruaris korraldavad SEB Pank ja Domus Kinnisvara ühise kampaania, mille eesmärgiks on pakkuda klientidele tuntavaid soodustusi ja mugavamaid võimalusi kinnisvara soetamiseks.

Unikaalse pakkumisena saab kõikidele SEB kodulaenuga finantseeritud Domus Kinnisvara poolt müüdavatele kinnisvara objektidele tellida eksperthinnangu 100%-lise soodustusega. Lisaks ei pea Domus Kinnisvara poolt pakutava enam kui 1500 objekti hulgast valiku teinud klient tasuma laenulepingu tasu. Domus Kinnisvara juhatuse liikme Raul Reino sõnade kohaselt on kampaania käigus tehtav pakkumine ainulaadne ja mõeldud vaid SEB kodulaenuklientidele. „Tasuta eksperthinnangu ja laenulepingu pakkumisest tasub kinni haarata, sest see võimaldab kokku hoida märkimisväärselt raha“ kinnitas Raul Reino. „Uus kodu eeldab kliendilt peaaegu alati ka täiendavaid väljaminekuid ning laenu vormistamiselt kokku hoitud rahaga saab need soovid kiiremini ellu viia. Pank ei vaja iga kord laenu väljastamiseks eksperthinnangut, kuid kui see vajadus peaks olema, siis meie hea partneri kasutamisel saab seda veebruaris teha lisakuludeta,“ kommenteeris pakkumist SEB panga partnersuhete juht Kersti Ivanov. Tema sõnade kohaselt on panga ja kinnisvarafirma poolt ühiselt esitatud 100 % soodustusega pakkumine harvaesinev, mida tasub kokkuhoidu hindavatel inimestel kindlasti ära kasutada.

Lisaks nimetatud soodustusele pakuvad SEB ja Domus mugavaid võimalusi kinnisvara pakkumistega tutvumiseks. Veebruari jooksul on SEB peahoones Tornimäel avatud Domus Kinnisvara infopunkt, kus kõik huvilised saavad tutvuda erinevate objektidega ning küsida igakülgset nõu professionaalsetelt maakleritelt. Seega on kõigil huvilistel võimalik saada mugavalt infot kinnisvara kohta ja sealsamas leppida kohtumine kokku SEB erakliendihalduriga nõustamiseks. „Soovitame nõustamist kindlasti kasutada, sest ainult SEB-st saab tervikliku kindlustuskaitsega kodulaenu – laenukindlustus, laenumaksete kindlustus ja tagatisvara kindlustus annavad turvatunde terveks laenuperioodiks,“ lisas Kersti Ivanov.