arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uute korterite kliendipäevad on populaarsed

Möödunud laupäeval korraldasime Kalamajas Köie tänava renoveeritavas puitmajas kahe uue katusekorteri tutvustamiseks kliendipäeva. Huvi korterite vastu oli suur juba müügitegevust alustades, kui majal puudus veel uus katusekonstruktsioon.  Ka kliendipäeval käis palju külalisi, kes kõik hoolimata algeliselt ehitusjärgust kujutasid tulevast siseviimistlust ja enda elu uues korteris elavalt ette. Hinnatud ajaloolise asumina on Kalamaja atraktiivne elukeskkond, kus nõudlus korterite järele  ületab kindlasti pakkumises olevate objektide hulga. Antud Köie tänava maja saab pärast renoveerimist ilmeka väljanägemise, mida rõhutab rohke puitdekoor akende ümber. Tänu maja täielikule renoveerimisele tõuseb oluliselt ka olemasolevate korterite väärtus.
Katusekorterid müüakse „võtmed kätte“ valmidusastmes, mis sisaldab kõiki siseviimistlusmaterjale ning isegi köögimööblit ja -tehnikat. Selline lahendus on koduotsijatele meeltmööda, kuna tihti ei ole inimestel vajalike ehitustööde teostamiseks kontakte. Samuti arvestatakse sisetöödel tulevase korteriomaniku soove ning mõistlikus ulatuses on võimalik isegi ruumiprogrammis muudatusi teha.

Väärtuslike puitmajade kõrval on samuti hinnatud kvaliteetsed kivimajad. Seepärast kutsume kõiki huvilisi ka sel laupäeval kliendipäevale, tutvuda saab Asula 12 ja Villardi 29 uute korteritega. Asula tänaval ootavad uue omaniku sisekujundust avarad kahetasapinnalised kolmanda ja katusekorruse korterid, mis jäävad üldpinnalt vahemikku 70-120 m2. Villardi tänava majas on samuti võimalus soetada ruumikas eluase põrandapinnaga alates 70 m2 kuni isegi 160 m2.
Palume osavõtust teada anda ning ootame Teid juba sel laupäeval!