arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Enampakkumisel läks rebimiseks

Domus Kinnisvara maaklerid teevad tihedat koostööd kohtutäiturite ja pankadega. Meie Pärnu kontori maakleril Piret Rondol kujunes põnevaks ühe korteri enampakkumine, kus pinget jätkus tublisti.

Enampakkumisel oli 91 m2 siseviimistluseta korter ühes väikealeviku uues majas. Osalejaid oli tulnud nii Volga äärest, Soomest kui ka Eestist. Kohtutäituri keskmise suurusega kabinet oli rahvast täis, sest pea kõik osalejad olid tulnud kahekesi ja lisaks veel tõlgid. Ühed kliendid olid tulnud kindla veendumusega omandada korter alghinnaga, kuna aga esimene pakkumine oli paarkümmend tuhat krooni alghinnast kõrgem, siis jäi neil üle ainult põnevat oksjoni kõrvalt jälgida.

Kui välismaalased olid suhteliselt tasakaalukad oma pakkumistes, siis Eesti naised olid tublisti julgemad ja kahe kange naise ületrumpamise tulemusena tõusis korteri alghind üle kahe korra. 95 000 kr suurune alghind ületas lõpuks ägeda kauplemise tulemusena 200 000 kr piiri.