arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Tatari 16 pakub stiilseid siseviimistluslahendusi

Uut kodu soetades soovib ilmselt iga inimene, et korter oleks võimalikult tema maitse järgi viimistletud. Tatari 16 uusarendus pakub väga stiilseid ja kauneid siseviimistluse lahendusi, mille hulgast peaks nõudlikumagi maitsega koduostja leidma sobiva. Heidamegi siinkohal pilgu meie võimalikele valikutele.
 
Tatari 16 elu- ja ärimajas on valikus kolm erinevat siseviimistluspaketti. Standardpakett on mõistagi iga korteri algne variant, mis sisaldub korteri hinnas. Tatari 16 standarpakett on helge Morning light, milles on kasutatud heledaid toone. Valgus ei lähe kunagi moest ja valge ning hele interjöör on alati n-ö kindla peale minek, mida on lihtne sobitada mistahes mööbliga. Puhtuse ja avaruse sümbolina muudab hele värv ka kõige pisema ruumi säravaks. Selline “lõuend” annab koduostjale suhteliselt vabad käed, et korter endale meelepäraste mööbli-, kanga- ja seina- ning põrandakatetega isikupärasemaks muuta.
 
Lisatasu eest on võimalik klientidel aga valida veel kahe erineva siseviimistluspaketi hulgast. Beige is the new black kannab endas küll põhjamaise interjööri hõngu, kuid karged valged seinad asenduvad siin hallikate ja beežide toonidega, luues pisut luksuslikuma tunde, kuid jäädes siiski hubaselt koduseks. Toon-toonis või naturaalvalge mööbliga saab anda ruumidele tervikliku ilme.
 
Kolmanda paketi Salt & Pepper nimi räägib enda eest – must ja valge on sisustamise juures alati tähtsal kohal. Nende värvidega saab luua väga malbe või vastupidi väga särtsaka, kontrastse ruumi. Musta ja valgega võid olla julge, kuid samas sobivad need alati ning igale poole. Valge ülekaal loob puhta, avara hõngu. Musta ülekaal lisab müstilist sügavust. Kui mõlemat on täpselt parajalt, nagu soola ja pipartki toidu sees olema peab, on tulemus alati tasakaalus ning šikk.
 
Meie märksõnaks on kvaliteet ning seetõttu ei ole me teinud järeleandmist ka põrandakattematerjali osas. Nimelt saab olema kõikides tubades väga kõrge kvaliteediga termopuit parkett. Termopuit on väga palju auhindu võitnud ning on üks vastupidavamaid põrandakattematerjale maailmas.
 
Tatari 16 siseviimistluspaketid pakuvad tõesti midagi igale maitsele ja just praegu, kui ehitus on veel algusjärgus, on õige aeg oma uue kodu kujundamises kaasa rääkida.